Om oss

vår historia

HLR-utbildning Stockholm drivs av Checkit Health Care AB. Företaget ägs av tre sjuksköterskor med lång erfarenhet av utbildning inom hjärt-lungräddning (HLR) och första hjälpen i Stockholmsområdet. Tomas, John och Niki lärde känna varandra då de studerade till sjuksköterskor tillsammans vid Karolinska Institutet i Stockholm. Redan under utbildningen föddes planer på att starta ett företag ihop.

2009 startade de sin utbildningsverksamhet och har sedan dess utbildat över 700 företag.

Nu har företaget utbildat fler instruktörer och som är verksamma över hela landet. Stockholm och Skåneregionen är dock de platser där vi genomför flest utbildningar. Företaget erbjuder nu även utbildningar inom grundläggande brandsäkerhet

Vi utbildar återkommande många välkända företag inom alla typer av branscher och lämnar gärna referenser vid behov. Sedan 2009 har vi än så länge ingen missnöjd kund! Läs mer om våra utbildningar här!

Vår önskan är att ha en nära relation till dig som kund. Vi älskar att utbilda inom HLR och vi gör allt för att våra kunder ska få intressanta, roliga utbildningar och bli riktigt bra på livräddning!

Tveka inte att höra av dig till oss för frågor eller offert.

Kontakta oss här!

Hjärt-lungräddning.se ägs och drivs av:
Checkit Health Care AB
08-41049049
Orgnr: 556791-9112
Järnvägsgatan 36
12134 Nacka
Godkänd För F-Skatt

 

 

Tveka inte att höra av dig till oss för frågor eller offert!

Rulla till toppen